2009 m. liepos 5 d., sekmadienis

Tokią nuostabią dieną būtų nuodėmė neparašyti į blogspot'ą.

Šis savaitgalis neeilinis tuo, kad nesitvarkiau namuose. Breiktarūls. ;D
Šiandien apie pietus norėjau pasivažinėt su savuoju rockybike, tačiau negalėjus kompanijonėms, nutarėm šiaip pasivaikščioti. Buvo maloniai miela. Vėliau su Karolina ėjom susitikt su jos drauge Vitu iš Rietavo. O ji šauni. ;) Pirmąkart matėmės, o bendravom labai nuoširdžiai ir lengvai.
Ir jos gimtadienis tą pačią dieną kaip mano.. Awesome ;DD
Smagu buvo išgirsti jos pasakojimus ir šiaip rasti daug panašumų ir sutapimų ;D Ir dar nachaliavai išgėrėm butelį vyno bei šampano su pačiais įvairiausiais ir keisčiausiais tostais ;D Ir po to lengvai apgirtusios patraukėm į kavinę, kur Vitu giminė šventė kelias šventes viename. Buvo juokinga, kai Vitu tetos, legendinės Telšių dvynės, pamačiusios mane puolė kalbėtis ir siūlyti viską, kas dar liko. Tai vėlgi nachaliavai pavalgėm torto ;D Šauniai atšventėm Karolinos vardadienį. ;D Nors tik šiandien susipažinau su Vitalija, tačiau buvo gaila, kai turėjo išvažiuoti..
Dienos įspūdžių kupinos su Karolina patraukėme link IKI. Kalbėjomės labai ilgai ir atvirai, kaip ir per rugsėjo pirmąją. Tiek daug, atvirai ir apie viską, jaučiuosi tokia išsiliejusi, išsikalbėjusi - tokia rami rami..
Kaip man bus gaila, kai ji išvažiuos studijuoti: man be galo jos trūks. Myliu ją. Tokios draugės yra brangesnės už visiškai viską..

Šeštadienį buvau Vilniuj. ir man ten nelabai patiko. Gerai tai, kad paganiau akis į tikrai gražius ir unikalius žmonės. Maždaug pasimokiau stiliaus ir prisisėmiau idėjų. O Šiaip ten lievai buvo.. Ir tas senamiestis niekuo neypatingas, kai pasižiūri įdėmiau. Būdama sostinėje, pradėjau vertint savąja provinciją: čia gražu, ramu, daug veiklos su draugais ir, kai mažas miestas, daugiau pažįstamų - viskas, ko reikia. Kam tų dulkių, mašinų, be galinio eismo ir parduotuvių? Mindė bei Milda manęs taip pat per daug nepradžiugino. Man žymiai labiau patiko kalbėtis su Jauniumi, kuris nėra toks artimas ir pažįstamas, nei su Minde. Jei ne Dovydo mp3 ir jo visai neblogos, įdomios dainos, būčiau prapuolus ir pasijutus didžiausia kankinė. Šiaip nebuvo įdomu, kalbėtis kažkaip mažai norėjos, o galvoje vis d.xxl viešpatavo ir neišėjo jo nurungti.. Vakarop tik M&M's pradžiugino ;)


Vakarykštės nuotaikos daina: Jurga - Per silpna.mp3
Šiandieninės: Lily Allen - Not fair.mp3

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą