2009 m. liepos 8 d., trečiadienis

Cycle cycle.


Žinot ką? Kai baigsiu mokyklą ir gausiu pinigėlius už draudimą, būtinai nusipirksiu gerą dviratį. Patinka man juo važinėti. O kai gyvensiu didesniame mieste, bus puiku: neteršiu aplinkos, nepakliūsiu į kamščius, visada sportuosiu ir būsiu ekologiška. Va.
Po žygio užsivedžiau. Nebegaliu nevažinėti ;D

Vat pirmadienį buvo smagu pasivažinėti. Buvom pomidore, bet mums trūko kilometrų, tai dar pas Eglę į Nevarėnus užsukom. Buvo smagu. Tik su Karolina galėjom nebūti tokios šiurkščios Dovydui.. Biški pykstu ant savęs už kandžias pašaipas.. Nesididžiuoju. Parvažiavusi jaučiausi tokia atlikusi naudingą darbą ir pamaloninta tais 30km (maždaug). O kitą rytą, t.y. šiandien, trys panelės išvažiavo pusryčiauti prie Ilgės ežero. Buvo beprotiškai nauja ir smagu iš ryto riedėti nuo kalniukų Ilgės link. Papusryčiavusios ir pakalbėjusios grįžom. Pasijutau tokia pilna energijos, kad reikėjo ją išlieti, todėl puoliau tvarkyti kambarių. Kaip gera, kai visur švaru švaru ;)). Vos baigiau ir atėjo draugužės. Smagiai pasivaikščiojom po Telšius. O mūsiškė abiturientė nusipirko išties gražius batelius išleistuvėms. Labai gaila, kad nepamatysiu jos su suknele, bateliais, makiažu ir šukuosena, nes būsiu Marijampolėje.. Dah..

Man šiandien norėjosi švęsti. Ir labai. Kur šampanas arba Tichė sensacija? Kodėl norėjosi? Ogi todėl, jog parėmė woba projektą - mes dar gyvuosim (jeigu grupė neišsisklaidys, nes dabar tragiška situacija). Ir dar todėl, kad mama manęs neištrems į Marijampolę!!! Galit patikėt? Ir tai ne viskas: aš visas aštuonias dienas, kai jos nebus, gyvensiu su Karolina!! Argi ne puiku?? :D Ko tik mes nenuveiksim? Jau šiandien skindamos trešnias planavom :D Et, tai turbūt, bus geriausia savaitė per šią vasarą. Entertainment ;D

tik peržiūrėjau confused antrąjį grojimą talentų ringe - linksma pasidarė. ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą