2009 m. sausio 27 d., antradienis

Story about us, Mr.s.

"Vėl jis čia!!! Ji įsitempia kaip styga, nagai susminga į delnus. "Laikykis, laikykis, mergaite,"- mintyse ji kartoja sau. Ji turi būti stipri, atremti jo žvilgsnį ir pastabas. Negali išsiduoti, ką jam jaučia... Nors ji pati susipainiojo savo jausmuose. Supranta, kad jis ne jai. Jis išvis netiktų nė vienai su tokiu savo elgesiu! Tačiau, kad ir kiek blogų dalykų apie jį girdėjo, ji vistiek jį myli. Bet jis nė už ką neturi to sužinoti! Kuo daugiau ji su juo susiduria, tuo labiau pradeda jo nekęsti.. Iliuzijų šydas pamažu nuslysta ir ji pradeda aiškiai viską vertinti.

Tas jo pašaipumas, arogancija, savęs iškėlimas jau atsibodo visiems.Tačiau jis turi kažką, kas neleidžia pasipriešinti. Kad ir ką jam sakytų kiti, jis vistiek atranda būdų atsikirsti. Jis pasineria į muzikos gelmes ir nė nekreiptų dėmesio net jei kambarį staiga užlietų vanduo. Jam nusispjaut į kitus. Žmonės jam rūpi tik tiek, kiek naudos gali iš jų "išpešti". Jei jau kas nors nenaudinga - tai jo pabalbos nesulauksi. Et, bjaurus bernas. Tačiau vistiek jo arogancija traukia dėmesį...

Keista. Kai tik jis pasirodo ten, kur būna ji, visada kyla ginčai. Ji tampa bjauria mergiote ir ima atsikirtinėti jam. Ji dengiasi piktumo kauke, tačiau aplinkiniai tai pastebi, tik gal ne visi susieja tokį jos elgesį su juo. Tam nelabai ir tėra pagrindo. Ji negali jaustis laisvai ir būti natūrali, kai šalia yra jis. Ji niekada jam nepritars. Iš principo.

2009 Sausio 22d."


Ačiū, Karolina, už šitai apie mane bei Mr.s.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą