2009 m. sausio 12 d., pirmadienis

Devintame dešimtmety.. ir po jo

Kartais juk smagu atsidurt ten, kur neteko pabuvoti.
Preitą penktadienį aš pabuvojau senovėj. Karolinos'n'Gretos gimtadieny visi kaip iš devinto dešimtmečio.. Na, žinoma, ne visiems pavyko atitaikyti tą laikmetį, bet vistiek buvo gražu žiūrėti.. Svečių buvo DVYLIKA. Myliu tą skaičių.. Ansčiau minėjau, kad pasiilgau kai ko, kas truputį svaigina, tai sausio 9d. gavau ;)) Buvo nejauku prieš kelis draugus, bet dzin, juk aš linksminausi.. O dėl jų nesuku galvos, tegu apsimeta ir toliau abstinentais..
Kai vaikščiojom po miestą dėl Gretos dovanos, pamačiau mašinoj pravažiuojantį Mr.s. Dukart. Nors velniop jį. Juk naujiesiems metams pasižadėjau susirasti naują visų minčių ir objektą, tad daryk išvadas, Martyna.

Po viso to sekė pasivaikščiojimas su trisbietėm.

Po to mokykla. Per lietuvių mokytoja prikibo. Šįkart prie mano laiško. Buvo minėjusi, kad visi darbai vienodi ir banalūs patapo. O kai parašiau išskirtinį laišką, beveik neatitinkantį temos, prikibo. Klausia, ar pati parašiau, ar nusikopijavau mintį ir dar perspėjo, kad jeigu ras ką nors panašaus... (šypsnis).. Suerzino.

Visą dieną neturėjau raktų.. Jau nebejuokinga. Ir Poulius negalėjo eilinį sykį su manim, neturinčia raktų, pabūt.. Su Kristute taip pat linksma. Juolab, kai išsigalvojam ivairių kalbų..



Vėl mokykla. Vis dėl to moku šiek tiek kirčiuoti, jeigu paraunu 8.. O nežinojau.. Nesijaučiu gerai. Gripas užpuolė. Aš negaliu sirgti.. Neturiu tam laiko. Tad prisigėriau vaistų ir laukiu, kol pagerės. O rytoj mieste dalinsim woba.. Kelios valandos mieste, vargu, ar padės atsikratyt gripo.. O dar penktadienį į Vilnių noriu važiuoti..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą