2009 m. sausio 11 d., sekmadienis

Chai ya..

Geros naujienos.

Jau turim žurnalą. Pagaliau antrasis WOBA išvydo Telšius. Ir jis atrodo geriau nei pirmas: jis storesnis, dailesnis, su daugiau straipsnių, su nepakartojamais plakatais. Laukiu nesulaukiu žurnalo akcijos mieste, ką jau kalbėti apie "woba ritmu" koncertą ;D
Rytoj eisiu į Karolinos ir Gretos gimtadienį, kur tikriausiai pasiliksiu per naktį, jei mama nesumąstys užstumti.. Reikia apsirengti devinto dešimtmečio stiliumi. Aš taip mėgstu senovinę madą. Tie rūbai, nuotraukos, filmai ir pan. - nepakartojama..

Kaip smagu, kai siaučia speigai ir nereikia eiti į mokyklą. Na, bent jau "germantukams". Chemijos laboratorinis vėl atidėtas.. Argi pasaulis ne gražus? ;D Nors labai laukiau lietuviu, mat įdomu, kiek gavau už savo netradicinį laišką. Mokytoja prašė nevienodėti, tai persistengiau truputėli nukrypdama nuo temos.. Dzin.. Smagu buvo kurti.. Įsijaučiau.. Kartais net norėčiau, kad mano gyvenime atsirastų tokių tipiškų romanų nuotykių. Bet gyvenam ir kuriame nuotykius patys, o pačiai man arba trūksta vaizduotės, arba nejaučiu efekto, arba tiesiog pavydžiu kitiems labiau ir nepastebiu tų savųjų nuotykiu.. Bet juk nepavadinsi nuotykiu bėgimo į pusnį ar bandymo užsiropšti ant sniego kalno kuo aukščiau ir neįsmigti... Tai perdaug paprasta. Nuotykiai - kas kita..

"...nors esi protingas, talentingas, tai nereiškia, kad visi trokšta atsidurti po tavo šlovės šėšėliu. Ne visiems tu rūpi. Tiesa, aš atkreipiu dėmesį, nes visuomet į tokius atkreipiu, bet kiti tik pašaipiai pažiūri ar net nepastebi. Nesivadink dievu. Juo visvien netapsi. Ir nemanyk, kad man reikia tavo pagalbos. Žmonėms patinka kitokie, bet jie turi būti paprasti, kad ir kokio aukšto intelekto lygio, jie vistiek nesmerks kitų, nežemins už tai, kad mažiau žino, jie tiesiog protingai patylės. Priešingai kiti, "kitokie" (atseit), tik snobai, apsimetantys, kad viską išmano ir turi puikų skonį. Anaiptol. Ar tu toks? Ilgai maniau, kad tu kitoks. Dabar matau, kad tu "kitoks". Tas atseit. Tas snobas. Nuo tokių reikia anti purškalo.. Kaip nuo uodų. Kad nebūtų pavojinga."

Užplūdo mane melancholija..

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą