2010 m. vasario 9 d., antradienis

MJ - Heal the world.mp3

Įdomiai tas mano gyvenimėlis sukasi..

Savaitgalio mokymai buvo iš tiesų labai linksmi ir nepakartojami. Iš dešimties merginų mažiau pabendravau tik su dviem. Tikrai tikėjausi arogantiškų ir pasipūtusių merginų, bet anaiptol - jos visos buvo linksmos, be galo draugiškos ir veiklios. Ir darbas, ir neformalus bendravimas ėjosi sklandžiai. Su kai kuriomis taip susibendravau, kad net buvo gaila, jog teks joms išvažiuoti, bet apsikeitėm kontaktais, tad jei ką, dar susimatysime ir toliau padiskutuosime apie Depp'ą, teatrą, knygas, filmus, fobijas, gyvūnus ir t.t. ;) Nemaloniausia mokymuose buvo tik paniekos kupini kai kurių žmonių žvilgsniai, tačiau nevermind rėžimas padėjo apie tai tiesiog negalvoti ir mėgautis atvykėlių draugija. Šis savaitgalis tarsi kultūrinė atgaiva.
Pirmadienį nuotykių ne ką mažiau: pasijutau serialo "H2O" heroje ir, patikėkit, ne taip jau ir gera neturėti kojų. Jei mums ir nepavyks, bent bus ką atsiminti ;) Dėl pirmadienio pasiaukojimo dabar tenka kęsti pasėkmes - lengvai svaigsta galva, sloguoju, silpnumas apėmęs.. Sirgti negaliu - gi penktadienį šimtadienis.. Tad su imbieru stojame į kovą.

Šiandieną turėjau paskutinį kartą sudalyvauti "Ku-kū" renginyje (talentuos) Džeksono tema, tačiau dėl įvairių priežasčių nebedalyvavau, tad nepavyko gražiai ir ramiai užbaigti. O patys talentai pasirodė gana linksmai, mus (mane ir Slivį) įkvėpė šalia sėdėjęs kokių 8 metų berniukas: jis taip imdavo šokinėti pamatęs scenoje vaikinus (atseit brolius).. Jo entuziazmo ir tyro džiaugsmo pavydėtų kiekvienas ;D Po renginių pratęsėme tradiciją ir, kadangi ne po spektaklio, tai patraukėme ne į "Pitlių", o į "Mastį". Gana spontaniškai tai įvyko. Girdėjot? Spontaniškai.. (Šitaip aš saugoju sveikatą).

Nežinau, ką daryti su šokiais. Vis dar noriu juos lankyti, tačiau nebeturiu partnerio, o be jo eiti nėra prasmės. Galėčiau pašokti su mokytoju truputėlį, bet reikia man ir nuolatinio palydovo..  Et..

Ir dar kartą:




Et, Sima.. ;|

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą