2010 m. vasario 16 d., antradienis

Howdy neighbour ;D

Atėjau čia su gerom emocijom ;D

Šimtadienis buvo geeeeras. Taip linksmai pasibuvom iki 2 a.m. Tikrai buvo linksma. Iš tikro mokytojus pažįsti tik 11 klasėj, tik tuomet jie atsiveria ir parodo savo dušią ;D Chemijos mokytoja mane šokiravo ilgam ;D Kaip vienas geriausių mokyklos mokytojų mums pasakė: "Žemai lenkiu galvą jūsų šimtadieniui", reiškiasi, padirbėjom kaip reikiant ;) O atsišokom, o prisijuokėm, net susidraugavom su tais, kurių nemėgom... Thanks for the memories.. Šitaip linksmai praėjo penktadienis.
Šeštadienį nieko ypatinga. Tik tiek kad Dovydas paeksperimentavo plaukais, todėl norėjo į miesta, todėl turėjau kompanioną pasivaikščiojimui ;)
Sekmadienį - meilės dieną - keliavome pas Slivį. Kepėme pyragą, tiesa, jis mums nelabai išėjo, bet juk svarbiausia nuoširdumas ;D Tuomet su vyno taurėmis ėmėme puotauti.. Ir užsižaidėm su pieno pypke ;D Smagiai.
Pirmadienį susitikau su Sima. Pakalbėjom, prisiminėm senus laikus, bairius, pasėdėjom Pitliuj ;D Vėliau, jau einant link tjc, išvydome Neringos solinį pasirodymą - štai ką reiškia teatras ;D Pleukšt.
Tjc pasėdėjom seminare iki šiol neaiški man jo tema ;D Tipo, keiskim Telšius. Pasibaigus seminarui patraukėme namo. Užsukę į IKI su broliu sumąstėme keliauti pas mane žiūrėti "Choristus". Na, taip ir padarėm, tik tuomet visiškai nesitikėjom, kad Poulius liks pernakt ;D Filmo, galime sakyti, taip ir nepažiūrėjom normaliai, bet, svarbu, nuoširdžiai pakalbėjom įvairiom temom. Xe xe. ;D Pirmąkart pas mane liko vaikinas miegoti, nepaisant fakto, kad jis - brolis ;D Kas keiščiausia, mama jam nieko nesakė, tik liepė pakloti lovą ;D
Na, o pusryčiai tikrai buvo įdomesni su Pouliuku ;D
Šis ilgasis savaitgalis MAN PATIKO (Pauliukaičio intonacija)

Čius. ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą