2010 m. vasario 28 d., sekmadienis

Mano savaitgalis..

.. buvo geras.

Penktadienį aptūrėjom įdomesnę situaciją, kuri tik suteikia įvairumo ir įsimintinumo bei glaudesnį ryšį ;D Manau, toliau sutarsim. O pinigų tikrai gausim, nė neabejokim.
Vėliau užsitęsęs WOBA susirinkimas atėmė visas jėgas, todėl nieko daugau ir nebenuveikėm, kaip tik ėjom namo.

Šeštadienį niekur neskubėjau, niekur nereikėjo išeiti, jau maniau taip ir praleisiu visą dieną tūnodama namuos, o gi nepratus. Bet laimei, Slivio pageidavimu įsitrinti, nuvarėme pas Brigą, kur jau sėdėjo Sima su Neringa ;D Brigitos suremontuoti namai nustebino, ten taip gražu dabar, o ir stulpas yra.. ;D Labai daug prisijuokėm iš visko + per "Chorų karus" Raigardukas vėl MJ dainas atliko ;D Vėliau, jau einant namo, liūdna nebuvo, nes Neringa, o vėliau ir Sima, su savo naujaisiais guminiais, sumąstė mus pralinksminti, grįžau skaudančia nuo juoko gerkle ;D

Na, o sekmadienį pagaliau įvyko pirmoji de.Žavu repeticija ir ji buvo tikrai tai, ko tikėjausi - darbas nuo pirmų repeticijos minučių. Aišku, man dar reikės laiko persilaužymui, mat ne stirna gimiau, bet tik duokit man laiko ir aš parodysiu ;D Per visą tą repeticiją prisipildžiau be galo daug gerų ir pozityvių emocijų. Kaip gera, kai jauti, jog tau patinka tai, ką darai. Su nekantrumu laukiu "sprogimo".

Rytoj ir vėl repeticija (clap) ;)

(Meksikietis kažką rezga.. ;/)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą