2009 m. gruodžio 23 d., trečiadienis

Oh happy day..
         Oh happy daaaayyy...
Oh happy day...

Tos dainos klausymas tikrai užveda ir padaro dieną laimingesnę. Kad ir šiandien, nors jos klausausi jau daugiau nei savaitę.
Į antrą pamoką, matematiką, šiandieną neatėjau, mat ramiausiai sau pakavau dovaną panosėj niuniuodama ir visiškai užmiršau, jog šiandien paskutinė diena mokykloj prieš atostogas ir kad, greičiausiai, pamokos bus trumpintos.. Tai atėjau į trečią ir nors buvo matematika ir mes rimtai sprendėme, mokytoja leido pasidaryt arbatos, tad mes su suolo draugu linksmai pasišnekučiavom prie arbatos puodelio. Smagiai. Labai gerai atsimenu mokslo metų pradžioje klasioko pasakytą sakinį, kai mokytoja kaitėsi vandenį: "Ką mes veikiam per matematikos pamoką b lygyje? - Geriam arbatą." Tuomet tai tebuvo svajonė.. ;D Ir kas sako, kad svajonės neišsipildo?
Toliau ėjo lietuvių pamoka, per kurią kas norėjo - rašė atsiskaitymą, kas nenorėjo - nerašė. Laisva valia visiems ;D Taip pamokos ir pasibaigė.
Tuomet keliavom repetuot karnavalui. Aš taip džiaugiuosi, kad išsakiau savo idėją, ją pasirinkom, galėjau viską surežisuoti ir klasiokai manęs klausė.  "Alvinas ir burundukai" bei "Happy day" buvo originalu, gražu žiurėti, netikėta, muzikalu ir, svarbiausia, į temą. Nekukliai, bet tvirtai esu įsitikinus, mūsų pasirodymas buvo geriausias iš visų klasių.
Kaip šiais laikais žmonės nebesistengia pasiruošti karnavalams ir panašiems renginiams, jų samprata apie tai smarkiai nukrypusi. Džiaugiuosi, kad einu į teatrą, kad ir ne į pačią tobuliausią studiją, bet bent jau žinau ir suvokiu, kas ir kaip turi vykti scenoje. O mano aktoriai - klasiokai - pasirodė geriau nei tikėjausi. Didžiuojuosi jais.
"Chebra, šauniai pasirodėt, visi plojo, visiems patiko. Pavarėt stulbinančiai." aš.
"Iš tiesų gerai pasirodėt, net Butkienė, mačiau, neteko žado." auklėtoja.
 "Reik dėkot Martynai" Kipras.
"Ačiū", "ačiox", "mūs režisierė,", "dėkui, Martyn" - vos ne šlovės spinduliuose maudžiausi, bet maždaug. Kada kitas karnavalas? :D
Ačiū tiems žmonėms, nuo kurių užsikrėčiau perfekcionizmu - tai į gerą.

O iš tikro esu durna, nes po karnavalo iškart išlėkiau į šokių pamoką, vietoj klasės afterparčio, apie kurį sužinojau uch dalykėlių.. ;D Galiu guostis tik tuo, kad neprigėriau ir nebuvau tame uch sukūryje, ir kad pašokau su gana simpatišku, visus šokius besimokinančiu, jaunuoliu. Ir geros dienos pabaigai, mane kolegos parvežė namo, tad nereikėjo per speigus pėdint iš lšalčio sustirusiai nabagėlei ;D


P.S. Į happy day dar įeina sesės sugrįžimas iš Danijos kalėdoms ;D bei draugų draugelių parvykimas iš strasbūrinės kelionės.
P.S.S. Ačiū, Simut. Jos tobulos ;D

Labos naktelės.

Sister act 2 - oh happy day.mp3

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą