2009 m. rugpjūčio 19 d., trečiadienis

Šis antradienis buvo vienas iš geriausių antradienių.
Tokia pilna ir veik tobula diena ;D

Pirmiausia vyko apsishopinimas, kuris truko ne mažiau penkių valandų. LBD apvaikščiojom beveik visus :D Išleidau nemažai pinigų: prisipirkau šalikėlių, sportbačių, klubinių ir neklubinių drabužių - buvo labai smagu. Net matėm, kaip atbėga lietus - taip greitai ir smarkiai - tad turėjom truputį laiko išsitraukti skėtukus. Po to vyko pietūs Turgaus aikštėj jau su įprastiniu termoso ritualu. Bet neįprasta buvo tai, kad tas šiknąrodys Varkalis (taip, ane?) pravažiavo pro mus kokius keturis kartus. Ir tikrai ne dėl kokių nors triukų. Neleido mums valgyt normaliai ;D Su Sima jau planavom apipilt jį arbata ar šiaip ką pasakyt, nes užkniso..
Grįžusi namo pasidariau Mathyna's fashion show ir pasistaipiau prieš didįjį veidrodį naujais drabužiais - svarsčiau galimą variantą rugsėjo pirmajai ;D

Vėliau pasižiūrėjus į telefoną radau praleistų skambučių ir neperskaitytų žinučių - Dovydas pas save rengė pasisėdėjimą jo grįžimo proga. Net pasipuošti norėjosi. Tai reiškia - apsirengti nemartyniškai. ;D Buvo smagu, miela ir man labai patiko. Net teko pabendrauti su Laurynu - o jis visai nieko, gaila, kad neprisijungia prie mūsų, o būtų smagiau.
Kai parėjau su mama dar visai nieko pakalbėjom, net kviečiaus ją su savim į balkoną - pasigėrėti žvaigždėmis.

Kažkokia gera diena man šita. Džiaugiuosi labai. Gal čia dėl Dovydo taip? Nejaugi jo man šitaip reikėjo? Geras ;D
Aj, ką žinau ;D
Varau kitan blogspot'an. ;)

Jurga - Juodos gulbės.mp3 (Dovydai, pameni? ;D)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą