2009 m. rugpjūčio 3 d., pirmadienis

Life sucks.

Maniau, kad atsigaunu.
Not.

Šeštadienį pas Poulių vyko filmų naktis. Maniau, kad negalėsiu pasilikt per naktį, bet klydau - mama išleido :) Smagu buvo. Ant stogo pagulėjom, ieškojom žvaigždžių. Aš radau aštuonias.. Vėliau bandėm žiūrėti filmus, bet galiausiai išlikau tik viena: Poulius su Karolina užmigo. Ir gerai, nes filmas buvo labai graudus, nesirūpinau, kad draugai pamatys mane susigraudinusią :D Iškart po "Septynių sielų" žiūrėjau "Draugus" ir žadinau miegančiuosius savo juoku :)
Kitą rytą skaniai pavalgėm pusryčius, vėl pažiūrėjom "Draugus", nuotraukas.. Namo parsiradau tik prieš tris. Tada laukė pasivaikščiojimas su Greta, o vėliau - fotosesija su panom prie bėgių :) Buvo gana smagu.
Grįžus nespėjau nė atsipūsti, kaip atvažiavo giminės. Jie visi tokie šaunūs, o Edvinas ypatingas. Toks žmogus, su kuriuo niekada neatsibostų diskutuoti, jis savo mintis, ką nori pasakyti, išdėsto taip patraukliai, kad imi juo tikėti, nors ką tik priešinaisi.. O kaip jis groja.. Virtuvėje, žvakių šviesoje, skambant iprovizacijai, dainuojamajai poezijai, kadaise parašytai iš meilės, sėdėti buvo itin malonu.. Tuo ir užsibaigė diena.
Miegojau ant žemės..
Nuo žemės atsikėliau kažkur apie 12h..
Ką dar galiu pasakyti apie šį pirmadienį?
Nereikalingi žmonės.

Bang Gagng - The world is gray.mp3

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą