2010 m. liepos 10 d., šeštadienis

Atgal į bliuzus

Na negrįžau aš ten, kad ir kaip to norėčiau. Bet teko vėl nusikakti prie Lūksto - vietos, kurioje pilna visokių jautrių sentimentų. Ach..

Ketinom keturiulė (Sima, Slivis, Jojo ir aš) ištranzuoti į Varnius, po to kaip nors nusigaut prie ežero. Gavos taip, kad likom su Sliviu dviese. Na, kaip ir visada. Pradžioj aptūrėjau sušiktą nuotaiką, kad tie du nebevarė, kad mamai vėlei melavau, kad važiuoju pas rietaviškius, o jaustis "ne į temą" nėra jau taip linksma. Net prie savų nelinksma, o ten.. Bet gyvenam, o ne sėdim vietoj, todėl pažindinames su įvairiais žmonėmis iš visur ir tai yra cool.

Nutranzavom gan linksmai, paejėti irgi teko. Kai tik nuvykom, mus iškart pasitiko rietaviškiai - visi tokie draugiški, šilti, linksmi. Na, faini žmonės. Gal ir tiesa, kad Telšiuos mes ne tokie draugiški ir vieningi: bus tas, nenoriu to, nevarysiu ir pan.

Alkoholis, cigaretės, kaljanas, saulėgrąžos, čipsai, naktis, pokalbiai, atvirumas, prikolai, maudynės, pasivaikščiojimai link WC, šiaip juokingi nuotykiai, miegas su kažkieno miegmaišiu kažkieno palapinėj, rytas, daiktai medžiuose, neapdorota žuvis, pusryčiai, brendis, atsisveikinimai, kvietimai, išvarymas namo, nublukusi karvė, melžėja, afrikos vaikai be obuolio, Durbės mūšis, draugiška airių šeimynėlė, Telšiai.
Atšvęstas Dovydo gimtadienis. Turėtų būti tariamai, bet manau, kad tai ir buvo vienintelis pašventimas. Bet sakė jo 18 - as bus grandiozinis ;D Pažiūrėsim.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą