2010 m. rugsėjo 9 d., ketvirtadienis

Rugsėjis jau įpusėja.. Darosi slegiančiai sunku. Dvylikta klasė, RUDUO, šaltas oras, pinigų trūkumas, visokie WOBA ir kiti reikalai. O aš dar neturiu termosinio puoduko! Na bent jau užsakiau ir netrukus turėčiau gauti. Raudoną ;D Bet kokiu atveju, ruduo užknisa. Labiausiai iš visų sezonų.
Pati rugsėjo pirma buvo įsimintina. Toji mergaitė, Modesta, kurią laikiau už rankos sveikinasi ligi šiol. Abi tiek pat išsigandusios ir nelaimingos kartu ištvėrėme tą "Garbės ratą" ir visą likusią ceremoniją. Sėkmės, mergaitei ištverti kokius 8 metus "Germante".
Dar tik rugsėjis, o jau prasideda namų darbų nedarymas. Rūpi tik anglų. Visi kiti.. Gyvenu vienuoliktokės kailyje. Ir ka daryt?
Manau netrukus pradėsiu stresuoti, nes rasti grupes į WOBA nepaliaujamai artėjantį renginį sekasi sunkiau, nei tikėjausi. Jau septynios atsisakė. Dar kelios nekelia ragelio, dar kitom rūpi pinigai, dar kitų neatradau.
Beprotiškai noriu naujo kompo, ypač kai šitiek prie jo dabar tenka išsėdėti. Manau, mama jau įkalbėta, tad belieka išsirinkti ir džiaugtis. 13min! 13 minučių laukiau, kad įsijungtų delfi, o iš jos dar tiek pat, kad patekčiau į gmail'ą! Tam atėjo galas.


P.s. God, I know you love violence, but this time please be more pleasant. It's for JTBA and Telsiai jouth, not for us.


RHCP - Breakin' the girl.mp3 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą