2009 m. spalio 28 d., trečiadienis

 Kokį kaifą pagavau rašyt ir nežiūrėt į klaviatūrą. Taip įdomiau ir šiaip išmoksiu nebežiūrėdama suregzt sakinį kitą. ;)

Šiandiena buvo gera: su Sima gaminomės pietus pas mane (ir vėl spageti, bet šįkart ir su mėsyte), vėliau ir Briga prisijungė. ;) Turiu naujų dainų (jėė) ;D Jėgiškų ir nevisai ;) Pasisedėjimas toks geras išėjo. Atgaiva, kokios ilgai laukiau.
(Į atgaivą taip pat įeina ir pirmadieninis mergaitiškas pasibūvimas pas Karoliną..)
Vėliau eita į tjc. Woba, woba, woba. Nežinau, kodėl, tačiau jaunimo centras po truputį pradeda nebepatikti, užsibūti lieka vis mažiau ir mažiau noro. Gal pasikeis dar, o gal, kaip ir dauguma, jau atgyvenau savo kartą..
Taigi, turėdama laiko, grįžau namo, sutvarkiau virtuvę ir pažiūrėjau tv, tačiau nuotaika negrįžo, kuri sugedo, kai sužinojau, kad vis dėlto vis tiek šoksiu be partnerio. Dah
Tai va, šiandien turbūt pirma diena, kai man šokiuose nepatiko. Dėkavoju Vilmantui, kad neatėjo.. Nors, be abejo, yra ir pliusų - pašokau su mokytoju (;D). Tačiau tik jam palikus mane, pamiršau žingsnelį ir nebesusigaudžiau. Žodžiu, š buvo. O dar tie suplanuoti, bet ne šiam kartui planai.. Kažkaip nevykusiai gavosi..

Et, ačiū gerai muzikai ir sau, kad dabar nuotaika geresnė. Taip pat, ačiū nakčiai, kurios metu man savaime pakyla ūpas ;D,
Beje, papildžiau savo "repertuarą" http://www.popiergalis.blogspot.com/ galit nueit pasidairyt ir palikt komentarą.


Radiohead - no surprises.mp3 (jau kokias dvi valandas klausausi viet tik šitą)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą